Etusivulle
  Kuhmon
Ikkuna Oy
  ikkunat
omakotitaloon
  ikkunat
vapaa-ajantaloon
  projekti-
toimitukset
  ikkunat
kaupunkitaloon
  tuotteet asennettuna
  Kuhmon Ikkuna Oy
Esite
 
  PTY-sertifikaatti
(PDF 139kt)
  Suoritustasoilmoitus Puualumiini-ikkuna MSEAL Energy 0.99 (PDF 74kt)
  Suoritustasoilmoitus MSEAL Energy 2 0,8 (PDF 68kt)
  Suoritustasoilmoitus MEKAL 3K416 Energy Plus 1 0,79 (PDF 67kt)
  Suoritustasoilmoitus Puualumiini-ikkuna MS3EAL Energy Plus 0.78 (PDF 74kt)
  Suoritustasoilmoitus Puuikkuna MSE Energy 1.00 (PDF 74kt)
Yritys Tuotteet Tuotanto Referenssit Tarjouspyyntö Yhteystiedot
 
KUHMON IKKUNA OY

Laatu on kaunista ja tuntuu hyvältä.


Ikkunat ovat tärkeä osa rakennusta ja niiden valinta on kauaskantoinen ratkaisu. Laadun merkitys tulee esiin viimeistään vuosien saatossa; paras ja pitkän päälle edullisinkin ratkaisu on valita lujarakenteiset, varmatoimiset ja talon ilmettä onnistuneesti korostavat ikkunat.

Kuhmon Ikkuna Oy on vahvasti mukana sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Yritys panostaa yksilöllisiin ratkaisuihin ja korkeaan laatuun. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Kuhmon Ikkuna Oy koetaan arvostettuna asiantuntijana.

Tuotekehityksen lähtökohtia ovat ikkunoiden energiataloudellisuus, valoisuus, pitkäikäisyys, valoisuus, näyttävyys ja huolellinen viimeistely. Kuhmon Ikkuna Oy toimii luonnon ja kestävän kehityksen ehdoilla.

Kuhmon Ikkuna Oy on PTY laatusertifikoitu 9.11.2012 ja yritys on ottanut käyttöön ISO 9001:2008 laadunhallintajärjestelmän. Sertifikaatin lisäksi Kuhmon Ikkuna Oy ikkunat ovat EU:n laatu- ja standardivaatimusten mukaiset ja yritys saa merkitä tuotteensa CE-merkillä.

Laatua on ilo katsoa ja koskettaa.

Kuhmon Ikkuna Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Yrityksen tehdas toimii Kuhmossa sekä myyntitoimistot Rovaniemellä ja Nurmijärven Klaukkalassa, markkina-alueittensa keskipisteissä.


Sinun on aika tutustua kunnon ikkunoihin, onpa kyseessä oman talosi ikkunat tai ison hankkeen ikkunaurakka. Ota yhteys, olemme valmiit palvelemaan.


 
 
PTY-sertifikaatti (PDF 139kt)
Kuhmon Ikkuna Oy | Sammontakojankatu 8 (ent. Kantolan teollisuusalue), 88900 KUHMO | puh. 0400 994 503 | fax 08 653 0540